OVER THE PITCHSHIFTERS


We leerden elkaar kennen in de afrondende fase van de masteropleiding Muziek en Technologie: Compositie & Performance aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). Al snel vonden we elkaar in onze fascinatie voor de kunst van het overbrengen van verhalen, en ontdekten we dat we onszelf op dezelfde bevlogen wijze uitdagen met wilde ideeën en nieuwe invalshoeken. We sloegen de handen ineen en richtten The Pitchshifters op: een bedrijf dat onze kracht en passie niet alleen combineert, maar ook deelt met iedereen die graag met ons de diepte induikt.

 

HOE WE WERKEN

Leer hoe je jezelf of je bedrijf kan presenteren op dezelfde manier als artiesten zich al decennialang profileren. Als je met ons werkt, zullen al je presentaties, blogs, artikelen, podcasts, website-teksten en promovideo's uitgroeien van goed naar uitzonderlijk. 

Wil je je je verhaal, voorkomen en presentatie versterken? Wij begeleiden je vanaf de eerste creatieve ingeving tot het moment dat je de show gaat stelen met speelse en eenvoudige oefeningen, voorbeelden van succesvolle artiesten, oefenstrategieën en veel meer.

 

"Dat klinkt fantastisch, Pitchshifters, maar hoe weten jullie in hemelsnaam zoveel van het creatieve process en de profileren van artiesten als jullie business coaches zijn?"


Het antwoord is kort en eenvoudig: we zijn artiesten. Door onze gecombineerde passie voor muziek en kunst, onze Master of Music diploma's en onze jarenlange ervaring in performance en songwriting, durven we met zekerheid te stellen dat wij weten waar we het over hebben. De weg die wij hebben afgelegd om van hobbyist uit te groeien tot professionele artiesten is verbazingwekkend goed te vergelijken met de weg die jij wilt afleggen om een succesvolle spreker te worden. Wij zetten onze ervaring om in toepasbare trainingen voor iedereen die zijn of haar vaardigheden rondom spreken, storytelling en presentatie wil verbeteren.

Maar pas op! Als je een standaard methode zoekt om de volgende TED spreker te worden, of als je hoopt op een eenvoudig recept om je bedrijf te laten groeien, dan zijn onze trainingen helaas niet voor jou bedoeld. Wij werken met diegenen niet bang zijn om zichzelf onder de loep te nemen en authentiek durven zijn, in plaats van anderen te imiteren (ben je alle Elvis-imitators op deze wereld ook niet zat? Laten we nieuwe muziek maken!). Als je met ons werkt, word je je eigen coach met een eigen methode die aansluit bij alleen jou.

 

 

"Je motiveert me zeker om mijn vaardigheden te verbeteren, maar beste Pitchshifters, welke onderwerpen behandelen jullie dan en waar kunnen jullie me precies mee helpen?"


Onze masterclasses en coaching-sessies snijden alle onderwerpen aan die met public speaking te maken hebben. Van stemtechnieken en oefeningen voor je houding tot het schrijven van een ijzersterke pitch en het oppoetsen van je vocabulaire. Bekijk onze masterclasses pagina eens voor meer informatie en cursusmodules, of contacteer ons om het over de mogelijkheden te hebben voor persoonlijke coaching