PERSOONLIJKE PRESENTATIECOACHING


Waarom willen mensen met ons werken aan hun presentatieskills? Daar kan iedereen een eigen reden voor hebben. Hier is een kleine greep uit alles waar we je mee zouden kunnen helpen:

 

  • Het vinden en verwoorden van de kernboodschap van je bedrijf;

  • Structuur aanbrengen in de verhaallijn van je presentatie;

  • Oefeningen om je creativiteit aan te wakkeren en te blijven ontwikkelen;

  • Het verbeteren van je stemgeluid, zodat je boodschap beter overkomt;

  • Het vermijden van een hese stem of zere keel nadat je een dag veel hebt moeten spreken;

  • Werken aan je houding om een goede indruk te maken;

  • Technologische aspecten zoals Powerpoint en video’s op zo’n manier integreren in je presentatie dat het daadwerkelijk bijdraagt;

  • Je blogs of webpagina’s opschroeven van feitelijk naar levendig;

  • Je vocabulaire verbreden tot een kleurrijk woordenpalet;

  • Het betrokken en enthousiast houden van je publiek;

 

...en nog veel meer!

 

Persoonlijke coaching

Tijdens deze sessies draait het volledig om jou. We werken aan je uitdagingen en richten ons op jouw vragen, zodat we je uiteindelijke doelen kunnen bereiken. Die kunnen uiteenlopen van het samenstellen van je verhaal voor je eerstvolgende presentatie tot het trainen van je stem, zodat je met meer impact kunt spreken tijdens je komende teamvergadering. 

 

Werken aan iets dat zo persoonlijk is als het vormgeven van jouw eigen verhaal of het ontdekken wie je bent als performer kan soms eng of overweldigend zijn. Wij weten dat maar al te goed en zorgen daarom altijd voor een ongedwongen sfeer waarin je je comfortabel genoeg voelt om je open te stellen en nieuwe dingen te proberen. Je zal versteld staan hoeveel je kunt bereiken als je je een paar uur stort op hard werken, leuke oefeningen en een hoop eye-openers - dit alles onder genot van een goede kop koffie! 

 

Hoe zou zo'n sessie er uit kunnen zien? 

 

In vogelvlucht (60 minuten)

In een (online of offline) sessie van 60 minuten geef je een kleine presentatie van 5 minuten of stuur je een geschreven verhaal in en op basis daarvan geven we je tips en tricks om je presentatie of verhaal nog beter te maken. We doen dit altijd vanuit jouw wensen en passend bij de situatie waarin jouw verhaal naar buiten komt. 

Dit kan via videobellen (€150,-), bij jou thuis of op kantoor (€250,- incl reiskosten), maar wij kunnen ook voor een prettige locatie zorgen met voldoende privacy en lekkere koffie en koekjes (€325,-). 

 

De diepte in (volledige dag)

Heb je behoefte aan een intensieve werksessie om je verhaal en/of presentatie te verbeteren? Dan gaan wij een volledige dag met je aan het werk en zul je aan het eind van de dag moe, maar met veel nieuwe informatie en inzichten naar huis gaan. We leren je creatief te denken, je stem goed te gebruiken, impact te maken met je verhaal en de (verborgen) kwaliteiten die je hebt maximaal in te zetten. 

Deze sessie is niet voor watjes, dus bereid je voor op een tsunami aan nieuwe ideeën en oefeningen. 

Een intensieve dag zoals dit kan helaas moeilijk online, dus wij komen graag naar jou toe (op kantoor of thuis, €825,- incl. reiskosten en lunch) of wij regelen een mooie plek waar we in alle rust kunnen werken (€1097,- incl. lunch, koffie en thee en versnaperingen). 

 

Wij kijken er naar uit om met je samen te werken en jouw pitch te shiften!