PRESENTATIETRAININGEN


Spreken met impact

In deze eendaagse groeps-masterclass vinden we jouw unieke stemgeluid, gezonde technieken die je helpen controle te krijgen en te houden over je stem, en inzichten waardoor je met meer zelfvertrouwen het podium op gaat.

Sterke storytelling

Deze eendaagse groeps-masterclass helpt je om je creativiteit te vinden en uit te diepen, om je verhaal te ontwikkelen en te polijsten en om ervoor te zorgen dat je publiek je verhaal niet alleen hoort, maar ook onthoudt.

Workshop creatief spreken

Tijdens deze 2 uur durende workshop kun je proeven aan de werkwijze van The Pitchshifters. We stippen onze belangrijkste speerpunten aan op een interactieve wijze, met oefeningen die je thuis direct kunt toepassen. 

Persoonlijke coaching

Tijdens deze sessies draait het volledig om jou. We werken aan je uitdagingen en richten ons op jouw vragen, zodat we je uiteindelijke doelen kunnen bereiken en je met zelfvertrouwen kunt spreken in het openbaar.

Online cursussen

Ons aanbod aan videocursussen kun je on demand kijken, zodat je je op jouw eigen tempo kunt ontwikkelen op het gebied van (online) presenteren en spreken voor een (virtueel) publiek.