COACHES


DESIRÉE

Haar passie voor muziek, performance en de menselijke stem was op vroege leeftijd al zichtbaar. Al op haar vijftiende bracht Desirée een full-length album uit, waarna ze zowel een bachelor als een master afrondde in Zang, Performance en Compositie op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Naast haar autonome muziekprojecten werkt ze nu als backing vocalist bij verschillende artiesten, richtte ze een eigen vooruitstrevende zangschool op (The Vocal Arts Academy) die nu meer dan honderd leerlingen telt, en vindt daarnaast nog steeds de tijd om een drijvende kracht te zijn in het team van The Pitchshifters. 

Met hetzelfde ontembare enthousiasme duikt ze tijdens haar coaching sessies met jou in de interessante wereld van de emotionele expressie die doorschemert in een stem of in een uitvoering, of dat nu muzikaal is of gericht op spraak en presentatie. Je zal met meer ideeën, meer kennis van je eigen stemgebruik en meer zelfvertrouwen weer boven komen.

MERIT

Omdat ze altijd al een liefde voor zowel verhalen als muziek ademde, was een carriere in songwriting geen verrassende keuze voor Merit. Na een bachelor diploma in Popmuziek: Songwriting voltooide ze een mastergraad Muziek en Technologie: Compositie en Performance, deed ze verschillende cursussen in creatief schrijven en bouwde jarenlange ervaring op als docent en uitvoerend muzikant. Met die bagage op zak weet ze nu een unieke, vrijmoedige werksfeer te creëren tijdens het coachen van zowel individuen als groepen. Zelf is ze een nieuwsgierige en avontuurlijke reiziger die het huis nooit zal verlaten zonder een notitieblok en een koptelefoon, een houding waarmee ze een oplettend oor heeft ontwikkeld voor allerlei soorten verhalen. 

Ze wordt warm van het aanwakkeren van ideeën, van het veranderen van perspectieven en van het ontdekken van manieren waarop mensen zichzelf positief kunnen verrassen. Dit alles doet ze met een aanstekelijke energie waarmee ze iedereen binnen no time op zijn of haar gemak weet te stellen.