MASTERCLASSES


SPREKEN MET IMPACT

 

Spreken heeft twee essentiële kanten: de manier waarop je je stemgebruik inzet en de manier waarop je jezelf presenteert. Beide doen niet voor elkaar onder en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze masterclasses ontdekken we jouw unieke stemgeluid, gezonde technieken die je helpen controle te krijgen en te houden over je stem, en inzichten waardoor je met meer zelfvertrouwen het podium op gaat.

STORYTELLING

 

Een eerlijk en verbindend verhaal is de sleutel tot een succesvolle presentatie. Het geeft betekenis en diepte aan welke boodschap je dan ook wil overbrengen, zowel verbaal als geschreven. Deze masterclasses helpen je om je creativiteit te vinden en uit te diepen, om je verhaal te ontwikkelen en te polijsten en om ervoor te zorgen dat je publiek je niet alleen hoort, maar ook onthoudt.

WORKSHOP CREATIEF SPREKEN

 

Tijdens deze 2 uur durende workshop kun je proeven aan de werkwijze van The Pitchshifters. Wij behandelen elke spreker en spreker in spe als een performer, en vanuit die visie vliegen de tips en tricks je om de oren. Ontdek je eigen creativiteit en leer die inzetten tijdens het voorbereiden en geven van presentaties, pitches en trainingen, of het schrijven van artikelen, website-teksten en slogans. We stippen onze belangrijkste speerpunten aan op een interactieve wijze, met oefeningen die je thuis direct kunt toepassen. Na twee uur ga je geïnspireerd naar huis en kijk je heel anders tegen het geven of schrijven van een presentatie aan.